Kövess minket!
  
     

A BAR-listások lehetőségei

A BAR-listások lehetőségei
2014, március 17.

A BAR-lista egy olyan összegzés, amely kiszűri azokat a személyeket, akik nem megbízhatóan törlesztenek, vagy valamilyen csalással élnek a bankok kárára. A BAR-listát a pénzintézetek közös erővel tartják fenn és mozgatják, minden hitelkérelem benyújtása esetén ellenőrzik a listán az igénylőt.

Ennek értelmében, amennyiben valaki abban a szerencsétlen helyzetben találja magát, hogy BAR-listára kerül, meglehetősen leszűkülnek a lehetőségei, ha kölcsönre van szüksége. Ebből a helyzetből rendkívül nehéz kilábalni, különösen akkor, ha hosszabb lejáratú kölcsöne van, ebben az esetben ugyanis kizárólag akkor kerül le az illető a listáról, ha törlesztette tartozását.

A legtöbb bank elutasítja a listán szereplők kérelmét, hiszen bizonytalan a törlesztés. Abban az esetben, ha mégis jóváhagyja a pénzintézet a kérelmet, általában igen kedvezőtlen feltételeket biztosít az ügyfél számára. Azonban már léteznek olyan lehetőségek, melyek megkönnyítik a BAR-listán szereplők kölcsönfelvételét!

Ha Ön szerepel a BAR-listán, és nem szeretné megbélyegezve érezni magát valamely korábban elkövetett baklövéséért, ne aggódjon, vannak lehetőségei a kölcsönfelvételre, csupán utána kell járnia!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
barlistasoknakhitel.hu.hitel.2
A hitelezés menete

Szeretne hitelt felvenni, de nincs tisztában az eljárás menetével? Az alábbiakban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azok számára, akiknek nagyobb...

Close