Kövess minket!
  
     

A hitelezés menete

A hitelezés menete
2014, március 17.

Szeretne hitelt felvenni, de nincs tisztában az eljárás menetével?

Az alábbiakban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azok számára, akiknek nagyobb összegre van szükségük, azonban járatlanok a hitelügyintézésben, és nem szeretnének felkészületlenül belevágni a hiteligénylés összetett folyamatába.

Az első lépés a hitelügyintézés során a hitelkérelem összeállítása, illetve benyújtása a választott bank felé. Ez a dokumentum tartalmazza többek között az igénylés célját, indoklását, és az igényelt összeget. Ezt követően a bank megvizsgálja a kérelmet, valamint besorolja az ügyfelet az adóosztályok egyikébe. A következő lépés a hitelbírálat, a bank ellenőrzi a kérelem megalapozottságát, majd értékeli a felajánlott biztosítékot, illetve ezzel egyidőben kockázatelemzést végez. Mindezek után a cenzúrabizottság döntést hoz az összeállított anyagot illetően, és amennyiben jóváhagyja a hiteligénylést, a bank bizonyos időközönként kontroll alá vonja az ügyfél gazdálkodását, melyet monitoringnak neveznek.

Amennyiben segítségre van szüksége a hitelügyintézés során, kérje szakember tanácsát!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
barlistasoknakhitel.hu.hitel.1
Mi is az a hitel?

Manapság nap mint nap találkozunk a hitel kifejezéssel. A jelenlegi gazdasági helyzetben egyre nagyobb teret hódító különféle bankok mind kedvezőbb...

Close