Kövess minket!
  
     

A lakáshitel felvételének lehetőségei

A lakáshitel felvételének lehetőségei
2014, március 17.

Amennyiben nagyobb összegre van szükségünk valamilyen ingatlannal kapcsolatos ügyintézéshez, első lépésként mérlegelnünk kell, hogy mekkora összeget tudunk szánni a beruházásra. Ha nem rendelkezünk kellő mennyiségű önerővel, lakáshitel felvétele a megoldás. Azonban ennek részleteivel és a különféle lehetőségekkel kevesen vannak tisztában. Íme, a lakáshitel felvételének lehetőségei!

A legfontosabb, hogy lakáshitelt nem csupán ingatlanvásárlás céljából vehetünk fel, hanem az igényelt összeget házépítésre, vagy felújításra, illetve korszerűsítésre is fordíthatjuk. A hitel céljának megfelelően szükség van bizonyos hivatalos iratok beszerzésére, melyeket különböző szervektől kell beszerezni, házépítés esetén például nélkülözhetetlen dokumentum az építési engedély, amit a területileg illetékes hatóság bocsáthat rendelkezésünkre. A dokumentumok esetében ügyeljünk a keltezésre, valamint a lejáratra, mivel a különböző bankok igényei igen eltérőek lehetnek ezen a téren.

Különböző hitelcélok esetén más-más lakáshitel típus áll rendelkezésünkre, ezért lakáshitel igénylése előtt tájékozódjuk a bankok ajánlatainak pontos részleteiről, valamint nézzünk utána a vonatkozó jogszabályoknak!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
barlistasoknakhitel.hu_.lakaskolcson.1
Az ingatlanhitel felvételének lépései

Ha valaki költözés mellett dönt, azonban a lakásbérlés nem opció számára, az ingatlanvásárlás a megoldás. Egy nagyobb családi ház esetében...

Close