Kövess minket!
  
     

Mi is az a hitel?

Mi is az a hitel?
2014, március 17.

Manapság nap mint nap találkozunk a hitel kifejezéssel. A jelenlegi gazdasági helyzetben egyre nagyobb teret hódító különféle bankok mind kedvezőbb ajánlatokkal próbálják intézményükhöz csalogatni azokat, akiknek pénzre van szükségük. Azonban a pénzügyben kevésbé jártas emberek nem biztos, hogy tisztában vannak a szakkifejezések pontos értelmével, így a profitszerzés reményében könnyen becsaphatják őket a bankok.

Az alábbiakban szeretnénk egy kicsit elkalauzolni Önt a hitel világában, hogy ez ne eshessen meg Önnel.

A hitel, bár a pénzügy szerves részét képezi, nem csupán pénzösszegek, hanem áruk, szolgáltatások rendelkezésre bocsátása bizonyos időre és feltételek mellett, kötelezettségek ellenében. A tartozás nem csupán a felvett hitel összegét takarja, hanem a kamatot is, melynek összege a hitel bizonyos százaléka. Mindezt jól meghatározott keretek között, fix időszakra kiterjedően kell visszaszolgáltatni a hitelezőnek.

Amennyiben hitelre van szüksége, minden részletre kiterjedően tájékozódjon a különféle bankok ajánlatait illetően, és azt a megoldást válassza, melynek feltételei a legkedvezőbbek az Ön számára!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
barlistasoknakhitel.hu_.egyeb-hitelek.2
Néhány szó a forint alapú hitelekről

Ha hitelekről van szó, manapság nem csupán a pénzintézet kiválasztását illetően kell körültekintőnek lennünk, hanem a pénznem tekintetében is. A...

Close