Kövess minket!
  
     

Néhány szó a forint alapú hitelekről

Néhány szó a forint alapú hitelekről
2014, március 17.

Ha hitelekről van szó, manapság nem csupán a pénzintézet kiválasztását illetően kell körültekintőnek lennünk, hanem a pénznem tekintetében is. A valuta kérdésében is számos lehetőségünk van, mindegyik variációról hallani jót is, rosszat is, így nehéz a döntés.

Hazánkban jelenleg igen nagy népszerűségnek örvendenek a forint alapú hitelek, ezért az alábbiakban ezt szeretnénk röviden bemutatni.

A forint alapú hitelek legfontosabb előnye, hogy míg más pénznemeknél fennáll az árfolyamkockázat lehetősége, tehát bármikor nőhet a valuta értéke, növelve ezzel a tartozást, addig a forinthitelek esetében ez nem fordulhat elő. Ennek köszönhetően a hitelezésnek ez a formája kiszámíthatóbb, ha hosszú távban gondolkodunk. Előnyei közé sorolhatjuk továbbá, hogy abban az esetben, ha előtörlesztés mellett döntünk, nincs okunk aggódni amiatt, hogy a tartozás magasabb lesz, mint akkor, amikor felvettük a hitelt.

Mindazonáltal a forint alapon nyújtott kölcsönök jelenleg magasabb kamatozásúak, mint más népszerű hitelek, emellett előfordulhat kamatemelés, amelynek következtében a törlesztőrészlet is emelkedhet.

Rengeteg lehetőség van, melyek mindegyikének vannak előnyei és hátrányai is, ezért ha hitelfelvétel előtt áll, jól fontolja meg, melyik a legideálisabb választás Önnek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
barlistasoknakhitel.hu_.egyeb-hitelek.1
A személyi kölcsön

Manapság igen nagy teret hódítanak a személyi kölcsönök a hitelezés világában. Reklámok sokasága zúdul ránk nap mint nap, melyek a...

Close